SELAMAT HARI MERDEKA RAYA TRIAL SPM
Assalamualaikum,alhamdulilah Allah bagi saya nafas untuk terus bersama dengan orang yang tersayang sepanjang Ramadhan ni,Okay korang nampak kan tajuk kat atas tu? see? baca tak? Hihi ,okay di kesempatan ini saya NUR AIN NABILA BINTI.AZMAN ingin meminta ampun dan maaf sepanjang perkenalan saya dengan anda semua,dan semua yang mengenali saya SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN,aku mintak kalau selama ni aku ada terkasar bahasa or buat korang terasa dengan cakap lepas aku ni,and korang doakan kejayaan aku untuk SPM tahun ni,and trial spm lepas raya nanti.. dan tak lupa jugak nak ucap SELAMAT ULANGTAHUN KEMERDEKAAN ;D raya raya juga merdeka jangan lupa and spm pun jangan lupa buat mereka yang batch 95 :) GOOD LUCK GUYSSS.. okay sampai jumpa nanti insyaAllah kalau panjang umur.. ASSALAMUALAIKUM 






written by Datin Biela | comment (s)

KIYOWO KIYOWO.

Click on the icons below to follow and leave your shoutout :)
|

Navigate

Entries About Linkies
Reducto

Template by Flower.Cute background and Hello Kitty cursor by her.Cute fonts goes here.Images from love.

Older Post Newer Post